H O M E
S H O P
Koffienieuws

Bakkie Smaak bij Eenvoud Bistro in Eersel

Dafeine Coffee bij Eeenvoud bistro in Eersel koffie voor op het werk koffie voor in de horeca

Wat smaakt er nu lekkerder na een diner waarbij kwaliteit en aandacht hand in hand samen gaan? Inderdaad, een espresso, kop koffie of cappuccino van Dafeïne coffee. En daarvoor ben je bij Eenvoud Bistro in Eersel aan het juiste adres.

De keuken van Lars Dikmans kenmerkt zich door puurheid en eenvoud. Liefst werkt hij met producten van ‘om de hoek’. De ingrediënten krijgen de hoofdrol in het gerecht. Neem bijvoorbeeld de gepofte biet, een van de voorgerechten op de kaart, geserveerd met geitenhangop, vijg en geroosterde walnoot. Elk ingrediënt is met zorg en aandacht uitgekozen en dat proef je.

koffie in de horeca Eenvoud bistro uit Eersel koffie voor op het werk lekker voorgerecht pure smaken restaurant bistro

Voor ons is die aandacht een feest van herkenning. Net zoals wij op de achterkant van onze koffie-verpakking beschrijven hoe wij samenwerken met koffieboeren, zien wij deze toewijding ook terug bij het team van Eenvoud Bistro.

Zoals Lars zelf zegt: “Als ik ‘s ochtends opsta, heb ik meteen weer zin om te koken en bezig te zijn met alles wat daarmee te maken heeft.” Zo hebben wij dat met koffie. Bij het aanbreken van de ochtendgloren kijken wij er alweer naar uit om bezig te zijn met koffie en alles wat daarbij komt kijken.

Oooo ja… als je een bezoek brengt aan Eenvoud Bistro, vergeet dan vooral niet het nagerecht Hemelse Modder. In combinatie met een espresso is het alsof een engeltje op je tong…..

Kom proeven, geniet en ontdek de smaak van echte aandacht, zowel op het bord als in je koffiekopje!

Dafeine Coffee bij Eeenvoud bistro in Eersel koffie voor op het werk koffie voor in de horeca