koffie op mijn trouwerij koffiebar huren op mijn bruiloft coffee koffiebar huren op bruiloftsfeest

Dafeine coffee bruidscoffee koffie op je bruiloft

 

De mooiste mobiele coffeebar uit Eindhoven met de lekkerste koffie van de Lichtstad rijdt al vroeg in de ochtend richting Renswoude. De DAF 33 bestel (ofwel Dafeïne) rijdt samen met zijn vriend de 'Daffodil' in een vlot tempo over de A50 en zal zich spoedig voegen bij de bruidsauto de DAF 55. Hoe fantastisch is dat.

Dafeine coffee mobiele barista Eindhoven bruidsauto DAF 

Ver voordat de daggasten arriveren rijden wij de tuin binnen waar de ceremonie zal plaatsvinden. Wat een bevoorrechte positie heb je als mobiele barista, want ik kom op de meest bijzondere, mooie en fantastische plekken binnen Eindhoven, en zoals vandaag ver daar buiten. Gisteren kwam de regen met bakken uit de hemel en ook morgen worden weer heel wat buien verwacht maar vandaag is het een stralende zonnige dag. De lucht in Renswoude is bijna Dafeine blauw. Zo hoort het ook!

 Dafeine coffee bruidsboeket koffie op locatie

We nemen plaats op de plek voor de prachtige stretch tent, bouwen de DAF op en klappen tevens het Dafeine terrasje uit. We zetten de pannenkoeken plantjes neer op de coffee tables en klaar is alles. De espresso proefshots nemen gretig aftrek bij mijzelf en de eerste dag gasten die inmiddels aangekomen zijn. Ben ik even blij dat ik mijn mooiste blouse deze ochtend netjes gestreken heb. Want ja, een DAF blouse met allemaal verschillende DAF modellen kan natuurlijk niet ontbreken wanneer de bruidegom een DAF liefhebber is.

Dafeine coffee mobiele barista eindhoven Koffie op locatie

Steeds meer daggasten arriveren en verzamelen zich rond Dafeine, al is het alleen al voor de heerlijke cappuccino's of mooie lattes. Enkele gasten komen er achter dat de huisgemaakte limonade die ik mee genomen heb een verfrissende dorstlesser is en algauw is de karaf leeg. En dan is daar ineens het moment. De groene DAF 55 met zijn typische geluid en met het gerinkel van een blikjesslinger komt aanrijden.

Dafeine coffee bruidsauto DAF

Even later stapt het bruidspaar Jelle en Julia met stralende gezichten uit de bruidsauto.

 Dafeine coffee koffie op je bruiloft Eindhoven

Tijdens de lunch vinden de Dafeine coffee's gretig aftrek en ik heb ook nog een leuk, boeiend gesprek met de vader van de bruid.

De huwelijksceremonie is prachtig, wat fantastisch zo’n bijzonder moment onder de hoge bomen in die prachtige tuin met de zachte klanken van de piano op de achtergrond. Dit alles zorgt ervoor dat we veel langer dan gepland koffie blijven doorschenken. Deze dag zorgt voor vele blije gezichten en teven inspiratie voor ondergetekende. Wat is 'wedding coffee' toch heerlijk om te maken!

Groeten, Ralf Battenberg

Dafeine coffee bruidspaar met mobiele barista eindhoven

Foto's: https://lienekesmid.com