koffie op bruiloft de beste koffie van Tilburg koffiebar huren Den Bosch mobiele barista

 Wat ik je nu ga vertellen is echt waar.

Telkens wanneer ik de DAF 33 bestel uit 1973 uit de garage rijd en ik op weg ga naar een koffie klus, verdwijnen de grijze grauwe Hollandse wolken als sneeuw voor de zon. Het kan even duren maar na verloop van tijd zijn er blauwe inkijkjes te zien in die sobere wolkendeken die aan de hemel hangt. Langzaam klaart de lucht op en de eerste zonnestralen vallen neer op de Dafeïne parasols. Dat kan ook niet anders, de baby blauwe DAF hoort nu eenmaal bij zonneschijn en een heldere blauwe lucht. Vervolgens komt er nog eens heerlijke geurige koffie bij en het feest is compleet. Precies dit gebeurde bij het huwelijk van Pascal en Sanne. In Limburg afgelopen september.

mobiele barista op bruiloft koffie barista koffiebar huren foodtruck op mijn huwelijk

De hulpbarista van die dag, en ik reden beiden in een DAF naar de bestemming. Ik in Dafeïne natuurlijk en mijn hulp in een DAF 31. Vanuit Eindhoven naar Posterholt was het een leuke rit. Helemaal binnendoor over de provinciale wegen. Aan de aandacht van andere weggebruikers wen je eerlijk gezegd nooit. Het lijkt of dat deze Hollandse auto aan populariteit wint. Andere deelnemers van het verkeer, kijken op, zwaaien of knipperen met hun lichten. Maar dat mag ook wel voor Eindhovens trots! En wat de andere weggebruikers niet weten is dat wij ook nog de lekkerste koffie van Eindhoven bij ons hebben. Maar dat geheim mag zeker gedeeld worden. En waarmee ik zo juist mijn verhaal begonnen ben, gebeurt op deze dag in september precies zo. We komen aan op de locatie met grijs grauw weer. Het miezert zelfs een beetje. Nadat we de juiste plek bij het kasteel hebben ingenomen beginnen we met opbouwen. We openen als eerste de Dafeine blauwe parasols, voor boven de aanhanger en de grootste van de twee voor boven mijn La Marzocco espressomachine. Want die moet beslist droog staan om die heerlijke cappuccino's s en espresso's te kunnen maken.

Dafeïne coffee DAF 33 variomatic koffie op lokatie de beste van Eindhoven

We hebben tussendoor leuke gesprekken met het personeel van kasteel Aerwinkel, checken ook nog even met de ceremoniemeester of alles nog verloopt volgens plan en we feliciteren alvast de bruidegom die even zijn eigen DAF 44 (de bruidsauto) op komt halen.

Daf koffie op DAF bruiloft barista huren

 

 Koffiebar bar huren voor bruiloft Koffiebar huren op huwelijksfeest

De eerste gasten arriveren en wij maken koffie en thee naar wens. Een lichte gezonde spanning is waarneembaar bij de gasten maar die verdwijnt als sneeuw voor de zon op het moment wanneer het bruidspaar aankomt rijden. En vanaf dat moment verdwijnen de Hollandse grijze wolken en laat de zon zich zien. Tijdens de ceremonie nemen wij even tijd om bij de kunstenares die in de kasteeltuin aan het verven is langs te lopen. Zij maakt een fantastisch schilderij van wat er zich afspeelt op het landgoed met op de achtergrond het Kasteel Aerwinkel. En Dafeine heeft ook een plekje bemachtigd op het doek. Hoe leuk is dat.

koffie bij mijn bruiloft schilderen bij kasteel Aerwinkel

Inmiddels wordt de bruidstaart geleverd. Met volle aandacht wordt hij opgebouwd. Omdat de ceremonie nog aan de gang is hebben wij even tijd om flauwe foto te maken van de bruidstaart. Want ja, het bruidspaar miste natuurlijk nog boven op de taart.

bruidstaart koffie op bruiloft coffee op huwelijk

Vervolgens is de trouwceremonie voorbij en kunnen we beginnen met heerlijke koffies te maken, die perfect smaken bij de bruidstaart die door het bruidspaar aangesneden wordt.

koffie bij bruidstaart coffee Eindhoven bruiloft trouwfeest bruid mobiele koffiebar huren

Koffie maken op een bruiloft is zo heerlijk om te doen. Hier worden wij blij van.

Koffie op bruiloft bruidspaar koffie op huwelijksfeest mobiele barista trouwjurk