Soms, heel soms gebeurd het dan.

De hele middag is het mooi weer en net wanneer alle gasten hun cappuccino en espresso's hebben begint het met regenen. Zo ging het op die vrijdagmiddag in juni. Alle dagen die week is het heerlijk weer maar net op het moment wanneer er 2 jubilarissen van Kentalis in het spreekwoordelijke zonnetje gezet moeten worden begint het met regenen. Gelukkig waren alle huisgemaakte pastries van de Dafeïne gebakskar net allemaal op.

koffie en taart koffiebar huren

De blauwe parasols bieden gelukkig enige bescherming tegen de regen. Overigens, die paar regendruppels mogen de pret niet drukken. De collega's van de jubilarissen hebben hun talent voor het schrijven van een lied en het zingen ervan volledig benut. Wat hebben zij hun best gedaan. Met veel plezier luister ik mee met de diverse voordrachten en het lijkt net of dat ik deze groep mensen gewoon al langer ken. Misschien komt dat ook door de herkenbare anekdotes.

koffiebar eindhoven

Later die middag ruimen wij de openlucht espressobar weer op, de regenbui was gelukkig van heel korte duur. We worden meerdere malen door de opdrachtgever en jubilarissen bedankt. En hoe leuk is het om later in je mailbox een persoonlijk bedankje te ontvangen. Die woorden wil ik graag met jullie delen.

"Wij hebben een superleuke middag gehad met heerlijke koffie, thee en gebak. Wat creeëren jullie een ongelooflijk leuke sfeer met tafeltjes, stoeltjes en uiteraard de zeer originele koffiebar en gezellige Barista! Dank voor jullie bijdrage aan onze middag met jubilarissen, zeker voor herhaling vatbaar, ook bij andere gelegenheden!"

Simone Broens

Mensen blij maken met koffie, thee en gebak, dat is het waarvoor wij in weer en wind met de Dafeine erop uit trekken. Hier worden wij zo blij van!

de lekkerstekoffie.nl