Smaakvolle vooruitzichten: Dafeïne Coffee in 2024. Het nieuwe jaar is begonnen, en bij Dafeïne Coffee kunnen we niet wachten om je te vertellen over enkele spannende ontwikkelingen die 2024 met zich meebrengt.

Van het bruisende kloppende hart van onze koffiebranderij in een oude Brabantse boerderij tot de aroma's die weldra uit onze derde DAF coffee truck zullen stromen, hier is een voorproefje van wat je kunt verwachten.

1. De Lancering van Onze Webshop: Jouw Koffie, Jouw Gemak, Jouw Smaak. In 2024 verwelkomen we je graag in onze digitale wereld met de langverwachte lancering van onze webshop. Hier kun je jouw favoriete Dafeïne koffie eenvoudig bestellen, of het nu is voor thuis of op kantoor. Gemak ontmoet smaak, rechtstreeks van onze koffiebranderij naar jouw deur.

2. Samenwerking met WeCup: Duurzaam Genieten Een ander opwindend nieuwtje is onze samenwerking met WeCup, de Nederlandse oplossing voor wegwerpbekers. 100% recyclebaar, 100% duurzaam, en 100% Nederlands. Verduurzamen is nog nooit zo leuk geweest! Geniet van je koffie zonder schuldgevoel, wetende dat je bijdraagt aan een groenere toekomst.

3. De DAF Pony La Palomi: Een Nieuw Hoofdstuk voor Onze Mobiele Koffietrucks In het voorjaar van 2024 ondergaat onze derde DAF coffee mobiel, 'de La Palomi', een opwindende transformatie. Meneer Sam uit Apeldoorn werkt aan een indrukwekkende nieuwe huif, terwijl onze vaste ontwerper Dion Visser uit Eindhoven de koffiebar vormgeeft. We kunnen niet wachten om onze vernieuwde La Palomi te presenteren, klaar om de straten te vullen met de geur van vers gebrande koffiebonen.

4. Smaakvolle Evenementen en Catering: Van Jouw Feest tot Ons Project Of het nu een feest, evenement of bijeenkomst is, Dafeïne Coffee staat klaar om het op te leuken met onze smaakvolle koffie. Onze DAF coffee mobiels zijn meer dan alleen voertuigen; ze zijn een ervaring op wielen, klaar om jouw gelegenheid te transformeren met de heerlijkste koffiecreaties.

5. Onthulling van Ons Meest Recentelijke Project: Nog Even Geduld! En tot slot, een vleugje mysterie. We hebben een nieuw project in de maak, nog gehuld in geheimzinnigheid. Maar één ding is zeker: het draait allemaal om koffie. Hou je smaakpapillen in de aanslag, want een smakelijke onthulling staat op het punt te gebeuren! Bij Dafeïne Coffee kijken we vol enthousiasme uit naar 2024, een jaar vol koffieplezier, duurzaamheid en verrassingen. Bedankt dat je met ons meereist op deze smaakvolle reis! ☕✨