Als de ochtendzon nog aarzelt om warmte te brengen en de vrieskou de straten van Geldrop omhelst, staat er een held klaar om iedereen op te warmen: de coffee truck Rolita Tanita.

In opdracht van Ballast Nedam Zuid hebben we de handen uit de mouwen gestoken en onze koffietruck vroeg in de ochtend neergezet in de Abel Tasmanstraat in Geldrop, klaar om medewerkers en bewoners te verwennen met heerlijke koffie tijdens de opruimdag.

Het was meer dan alleen een koffiepauze; het was een moment van verbinding. Medewerkers van Ballast Nedam Zuid en bewoners van Geldrop verzamelden zich rond de truck, hun handen om de warme bekers geklemd. De dampende espresso's, romige lattes en geurige cappuccino's fungeerden als een welkome energieboost voor degenen die zich inzetten voor een opgeruimde omgeving.

DAF Pony coffee truck Dafeine coffee

 

De vrieskou kon de warmte van solidariteit niet overstemmen, want dankzij de koffievoorziening van Rolita Tanita werd deze opruimdag niet alleen een praktische inspanning maar ook een gezellige bijeenkomst. Het bewees eens te meer dat een goede kop koffie mensen samenbrengt, zelfs op de koudste ochtenden.