huwelijk huwelijksfeest coffee koffie trouwen barista wedding

Zelfs de mobiele barista wordt een beetje nerveus als hij onderweg is naar een bruiloft. Alle opdrachten die wij verzorgen doen wij met volle overgave, maar koffie bereiden voor een bruidspaar is toch net even wat anders.

bruiloft in artikel 2

Tijdens de koffie- & thee service bij het aansnijden van de bruidstaart of tijdens het ontvangst van de daggasten behoor je even tot de intieme bruidskern. En de energie die op zo'n moment in de groep leeft is zo goed waarneembaar. Daar worden we blij van. Dafeine zou eigenlijk ook best bruidsauto willen zijn, maar ja....... als het aanstaande echtpaar op de achterbank van de DAF 33 zit waar moet onze La Marzocco dan staan? We kunnen niet chauffeur van het bruidspaar en barista in een zijn. Helaas de DAF is daar te klein voor.

bruiloft in

Foto: BoxGrove fotografie

Gelukkig zijn wij niet de enige die iets met auto's heeft. Zo ook www.jouwtrouwauto.nl Zij hebben een compleet overzicht van de meest populaire trouwauto's en bruidsauto's. Van een DAF 46 tot sportief en van cabrio tot limousine. Onze blauwe DAF 33 staat graag te shine op een huwelijksfeest maar we vinden het helemaal niet erg om de eye catcher functie te delen met een net zo’n prachtige bruidsauto als bijvoorbeeld de DAF 46 van www.jouwtrouwauto.nl/vehicle/daf-46/ Hoe mooi zou dat wel niet zijn. Laat je ons weten wanneer jou grote dag is?