mobiele koffiebar coffeetruck koffiebar coffeebar mobiele barista DAF33 koffiewagen

Tijdens de trendnacht 2019 in de Hall of Fame te Tilburg maakte ik koffie voor de gasten die zich lieten inspireren door een prikkelend programma over zingeving: God, Geld en Geloof. En Dafeïne voegde daar de 4de G aan toe. De G van Goede koffie.

trendlacht in

En de 5de G heb ik persoonlijk ervaren op het moment rond 0.00 uur dat ik tijdens volle maan door de weilanden terug naar Eindhoven reed. De G van geweldig.

Voordat je de G van geweldig ervaart gaat er een dag aan vooraf met de nodige uitdagingen. Tijdens de DAF rit tussen Oirschot en Moergestel maakte ik in de auto een korte storie voor op Instagram. Slechts 1 keer moest ik het over doen omdat ik me versprak. In Moergestel zette ik de DAF aan de kant van de weg om het bericht te plaatsen. De motor sloeg af en na het plaatsen van het bericht, waarin ik zo juist blij vertelde dat ik op een toffe plek koffie ga maken, maar voor het zover is nog effe lekker gummen met de DAF, startte de motor niet meer. Wat ik ook probeerde hij bleef zwijgen. De eerste reacties kwamen al virtueel binnen op mijn vrolijke bericht terwijl in realtime de stemming al omgeslagen was. En dit alles in enkele minuten.

Hulp is altijd veel dichterbij dan je denkt. Slechts 20 minuten later dan gepland kwam ik aan bij de Hall of Fame in Tilburg waar de 2de uitdaging zich meteen aanbood: de bocht die de 33 moest maken leek meteen een onmogelijke taak. Het aantal keren manoeuvreren ben ik vergeten maar het leek echt centimeter voor centimeter te gaan. Maar na heel wat trek- en duw werk kregen we de DAF toch eindelijk om het hoekje heen. Eindelijke kon het echte werk beginnen. Opbouwen en koffies maken. En daar hebben we hem dan eindelijk: De G van geweldig.

TN in artikel