mobielekoffiebar koffietijd gulpen cafeïne barista coffee to go espresso cappuccino

Met Dafeïne maak ik telkens weer onvergetelijke mooie dagen mee. Net zoals die zaterdag midden in de maand mei. Ik heb mijn mobiele koffiebar op een unieke plek neergezet.

In alle vroegte rijd ik over de A2 richting Maastricht. Met een wagen vol met melk, water en een stoere La Marzocco espresso machine is de maximale snelheid van de 33, 80km per uur. Dus een lange tamelijk eentonige weg is het naar Gulpen. Gelukkig verandert het landschap geleidelijk en een vakantie gevoel borrelde in mijn buik op.

Met het gaspedaal helemaal ingeduwd en een kilometerteller die slechts 40 aangeeft sjokken we de Gulperberg op. Berg, inderdaad dat voelt als een berg met die snelheid. "Gaat hij het wel halen", is de gedachten. Na anderhalf uur rijden word ik beloont met een prachtig uitzicht. Hier sta ik graag vroeg voor op.

gulpen groen

Ik plaats de DAF onder de bomen met het mooiste uitzicht. Want ook ik wil graag van de natuur genieten tijdens het op een zwierig tempo bereiden van de koffies. Dafeïne is deze dag de verrassende koffie stop van een DAF toer georganiseerd door The Travel club. Om de 15 minuten arriveert er een DAF33 van Mifasolex. De inzittende lopen allemaal nieuwsgierig naar mijn DAF. En de meeste mensen zeggen: "koffie, daar ben ik net aan toe".

groen gulpen2

Met op de achtergrond het fluiten van de vogels en de zon op mijn kale kop teken ik de ene na de andere tulp op de cappuccino’s. Echt contact hebben met je gast, dat is voor mij het moment dat de koffiebeker van hand tot hand gaat. En dat gingen ze met veel blije gezichten. Dit soort prachtige locaties zijn de pareltjes voor mij als mobiele barista. Opgeladen door de natuur en voldaan van de koffiebereidingen rijd ik over de landweggetjes via Valkenburg terug naar de thuisbasis Eindhoven.

van hand tot hand

 

 

https://www.thetravelclub.nl

http://www.mifasolex.nl