Bruiloft huwelijk koffie coffee dat daf32 daf33 daf DAF variomatic classiccar

Om de vrijdagmiddag drukte een beetje te omzeilen vertrekken we uit Eindhoven extra vroeg richting de bruiloftslocatie. Dafeïne is dit maal niet alleen. Samen met een paduso groene DAF 32 standaard rijden we achter elkaar aan over de provinciale weg richting Gelderland.

Op de Nelson Mandela brug in Arnhem komen we in de stromende regen in een file terecht. Het getik van de regendruppels op het dak ervaren we als een mantra. Enige spanning over of we op tijd aan zouden komen is op geen enkele wijze waarneembaar. Een goede planning is een standaard werkwijze die wij hanteren om eventueel onverwachte situaties op te vangen. De momenten in de file ervaren we als mentale voorbereiding op het werk wat die avond in een vlot tempo geleverd gaat worden. Zo onverwachts als de stortbui kwam was hij ook weer verdwenen. De uitspraak: 'achter de wolken schijnt de zon,' werd ons getoond in enkele minuten. In een mum van tijd waren de waterdruppels verdwenen en brak er een heerlijke na zomer avond aan. De ideale avond om koffie te maken op een bruiloft.

In artikel 1

Verbaast keken de gasten, die nog aan het dinner zaten ,wat verzorgd werd door Meem eten en drinken op, toen de 2 Daffen de oprit opreden in Renkum. Sommige gasten leken minder verbaast, die zullen het geluid van de Daffen eerder dan de andere gasten hebben waargenomen. Want een echte DAF liefhebber hoort hem aankomen voor dat hij in zijn gezichtsveld is.

in artikel 2

Na de transformatie die wij elke event doormaken, van rijdende classic car naar toffe mobiele koffiebar werken wij de rij wachtende gasten in een vlot tempo weg. De koffie lust is weer even gestild.

in artikel 4

Als wij later die avond de tuin van Wybe en Loes verlaten worden we overspoeld door gevoelens van voldoening. Wat is het een voorrecht om service met flair te mogen verlenen tijdens een feest van de liefde!

inartikel 3