mobiele koffiebar dafeine barista eindhoven koffie coffee espresso foodtruck coffeetruck koffiewagen koffie tuktuk koffie kar mobiele barista

Wat heerlijk dat het stopt met regenen wanneer ik de Dafeïne blauwe parasol op steek en plaats achter de DAF bestel. Fantastisch zo hoort het ook. Tenslotte hebben we bij het Pluk & oogst feest niet voor niets de lekkerste ijskoffie uit Eindhoven meegenomen. Deze zon heb ik van tevoren hiervoor gereserveerd. Elk jaar is het weer een feestje om op het landgoed van Kasteel Tongelaar te mogen staan.

koffie rij

Naast de verslavende ijskoffie heb ik dit jaar voor het eerst mijn Dafeïne terrasje meegenomen. Want na het slenteren langs alle kraampjes en deelnamen aan de diverse activiteiten wil je wel even rustig genieten van je koffie, cappuccino of gember&kaneel thee op een stijlvol terrasje.

boven artikel 2

En mocht jij bij het lezen van deze woorden nu ook denken van.... dat is een leuk idee voor mijn event of jubileum, klik dan op het pijltje naar rechts voor meer verhalen en foto’s van voorgaande gelegenheden waaronder een paar fantastische bruiloften! Veel lees plezier!

boven artikel 3