coffee koffie barista koffiewagen koffiebar huren barista huren de lekkerste koffie van Eindhoven

Ver voordat de eerste gasten aankomen bij het 50 jarige bruidspaar is de lekkerste koffie van Eindhoven al op de locatie in Helmond.

De zomerzon staat al strak aan de (Dafeïne) blauwe lucht te stralen. Het belooft een mooie warme dag te worden. Ik kom aanrijden vanuit Eindhoven en parkeer de DAF 33 bestel voor de deur van het echtpaar.

 taartje

Het optuigen van de coffeetruck kan beginnen. Het interieur van de DAF is recentelijk veranderd, beter gezegd heeft het een upgrade gekregen. Het werkeiland is veel groter geworden en prachtig afgewerkt met eikenhout. Door de aanpassingen heb ik meer ruimte gekregen en is alles veel praktischer ingedeeld. Wat resulteert in een snellere op- en afbouw. Behendig trek ik de La Marzocco espressomachine naar buiten, klik de diverse planken aan de deur en ladekast en het staat zo goed als klaar.

Dafeine zonnetje

Voordat ik de eerste shots van de overheerlijke pulped natural uit Brazilië kan testen tuig ik het Dafeïne terrasje nog even op. Vandaag functioneert de DAF als een coffee drive thru, of walk thru. Het zal blijken dat velen gasten op de fiets langs het huis van het bruidspaar komen, het echtpaar feliciteren en een overheerlijke cappuccino aangereikt krijgen van mij. Om zo toch stil te staan bij dit prachtige jubileum! Op natuurlijke wijze functioneert Dafeine als een Coffee pitstop. Gasten komen in kleine aantallen per tijdsblok voorbij het echtpaar om zo toch samen koffie te kunnen drinken. Het is een fantastische dag.

Untitled 14