Mobiele barista

Bijzondere koffiemomenten

"Ik krijg energie wanneer de koffiebeker letterlijk van hand tot hand gaat. Dat is écht contact hebben met je gast."

 • Iedere gelegenheid zijn eigen sfeer

  Voor mij staat het creëren van een sfeer waarin mensen zich op hun gemak voelen en met elkaar in contact komen voorop. Hierdoor is de mobiele barista op uiteenlopende typen gebeurtenissen op zijn plek. Van bedrijfsfeest of -opening tot huwelijk en van jubileum tot uitvaart. Iedere gebeurtenis kent zijn eigen ambiance en ik stem mijn inbreng daar zorgvuldig op af.

 • Niet één, niet twee, maar zes!

  Naast de lichtblauwe versie heeft Dafeïne nog 5 andere DAF's, zodat ook grotere evenementen aangekleed kunnen worden met deze eyecatchers.

  De DAF is 3.60 meter lang, 1.50 meter breed en 1.60 meter hoog.

  De DAF personenauto is gebouwd van 1958 tot 1975 en staat bekend om het 'pientere pookje': hij kan even hard voor- als achteruit. De laadruimte van de DAF33 bestel bleek uitermate geschikt voor het plaatsen van mijn espressomachine. De standplaats van de 'DAFeïne' is naast het DAF museum in Eindhoven, zo blijft de Eindhovense klassieker in leven!

 • Goede koffie maken moet je leren

  SCA staat voor Speciality Coffee Association. Eén van de activiteiten van de SCA is het verzorgen van trainingen en examens voor baristaskills. Zo blijft de kwaliteit gewaarborgd en door een SCA-gecertificeerde barista (zoals ik) in te huren, ben je verzekerd van een topbarista.

  Speciality Coffee Association of Europe koffie mobiele barista